2681052166 6944770072 Κωστακιοί, Άρτα artagas2026@gmail.com
 
 
 
ΑΡΤΑGAS ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ
Εμπορία Φιαλών Υγραερίου Άρτα
 
Η επιχείρησή μας “ΑΡΤΑGAS ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα, δραστηριοποιείται από το 1963 στην εμπορία φιαλών υγραερίου καθώς και συσκευών υγραερίου, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα και σύγχρονες λύσεις, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί για φιάλες υγραερίου. Είτε πρόκειται για επαγγελματική, είτε για οικιακή χρήση στην επιχείρησή μας να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που αναζητάτε. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ &
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
   
  Εάν έχετε καφετέρια, ταβέρνα, ψησταριά, εστιατόριο, ξενοδοχείο, catering κ.α. μπορείτε να έχετε άμεσα στον επαγγελματικό σας χώρο, οποιοδήποτε είδος φιάλης υγραερίου χρειάζεστε. Ενώ για συσκευές οικιακής χρήσης, η επιχείρησή μας, παραδίδει φιάλες για το μπάρμπεκιου, την οικιακή κουζίνα ή τη σόμπα σας. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας και έτοιμο να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά αλλά και να μεταφέρει τις φιάλες υγραερίου που επιθυμείτε στο χώρο σας, όποτε τις χρειαστείτε.

Επίσης, στο κατάστημά μας μπορείτε καθημερινά να βρείτε μεγάλη ποικιλία από συσκευές υγραέριο. Από σόμπες υγραερίου για οικίες και επαγγελματικούς χώρους μέχρι και διάφορα αξεσουάρ και εξάρτημα για τις φιάλες υγραερίου σας.
 
 
 
 
 
 
 
  Η πολυετής εμπειρία μας, 

τα ποιοτικά προϊόντα, η άψογη εξυπηρέτηση και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις στο χώρο της εμπορίας φιαλών υγραερίου.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το νομό Άρτας.